Afilia't al partit, el teu suport conta!

lunes, 30 de mayo de 2011

TREBALL DE CAMPANYA

Salutacions a tots i a totes! Volem compartir amb tots vosaltres algunes de les imatges que hem recopilat durant aquesta campanya que ha estat tot un èxit. Començant amb la carpa de PxC SALT al mercat dels divendres, el dissabte vam estar a la plaça del mercat, dimecres al mercat del carrer Major i divendres tornant al mercat setmanal amb la visita, com no podia ser menys, del nostre President Josep Anglada, que gracies a ell, a tots nosaltres i, amb ganes i il·lusió hem pogut donar el nostre suport al nostre poble i deixant clar que... PRIMER SOM ELS DE CASA!!

                                                       ____________________

Saludos a todos y a todas! Queremos compartir con todos vosotros algunas de las imágenes que hemos recopilado durante esta campaña que ha sido todo un exito. Empezando con la carpa de PxC SALT en el mercado de los viernes, el sábado estuvimos en la plaza del mercado, el miércoles en el mercado del carrer Major y el viernes volviendo al mercado semanal con la visita, como no podía ser menos, de nuestro Presidente Josep Anglada, que gracies a él, a todos nosotros y, con ganas, esfuerzo e ilusión hemos podido dar nuestro apoyo a nuestro pueblo y dejando claro que... PRIMERO SOMOS LOS DE CASA!!












viernes, 27 de mayo de 2011

COMENCEM UNA NOVA ETAPA

Bones a tothom. Com ja saveu, PxC SALT ens vam presentar al nostre municipi de Salt per les eleccions municipals del 22 de maig de 2011, que ja han passat i que gràcies a vosaltres, els saltencs que us estimeu el poble de Salt ens heu donat el vostre suport i confiança, hem obtingut 3 regidors a l'Ajuntament.

Creiem que no podem ser menys i hem creat aquesta web, on posarem les notícies relacionades amb PxC SALT.

Sense més, una salutació.

__________

Buenas a todo el mundo. Cómo ya sabéis, PxC SALT nos presentamos en nuestro municipio de Salt para las elecciones municipales del 22 de mayo de 2011, que ya han pasado y que gracias a vosotros, los saltencs que os quereis el pueblo de Salt nos habéis dado vuestro apoyo y confianza, hemos obtenido 3 regidores en el Ayuntamiento.

Creemos que no podemos ser menos y hemos creado esta web, donde pondremos las noticias relacionadas con PxC SALT.

sin más, un saludo