Afilia't al partit, el teu suport conta!

viernes, 3 de junio de 2011

IOLANDA PINEDA VA VEURE LES ORELLES AL LLOP

A l'abril d'aquest any 2011, la senyora Iolanda Pineda (PSC) quan encara era l'Alcaldessa de Salt, on actualment ha perdut 3 regidors i ha passat a l'oposició, va proposar, quan veia les orelles al llop, un pla perquè els municipis dels voltants acullin a les seves escoles a part dels alumnes estrangers de Salt, sembla que l’excusa era que tenia por en que el  nostre municipi es converteixi “en un gueto”. Com si no ho fos ja!

Estem segurs que la senyora Iolanda Pineda, no pot pensar que el fet que a totes les escoles del nostre poble els immigrants ocupin més del 50% i fins i tot a algunes el 75% de les places, sigui cap problema ¡I tant que NO! Per això, li recordem les declaracions de la comunitat educativa que afirma que aquest “overbooking” no afecta al rendiment escolar. ¡I un be negre!

Prop de 50 famílies de Salt porten els seus fills a escoles de municipis propers per falta de places, ja que aquestes estan reservades per als immigrants.¡Vaja! Serà per això o serà perquè ja no aguanten més i aquesta és una excusa políticament més correcte? 

La reacció del pobles dels voltants com, Vilablareix, Santa Bàrbara, Fornells i fins i tot Girona va ser clara, s’hi oposen de totes totes, al·legant que el problema és de Salt. Perdó, han dit problema? Vaja, uns altres a qui també se’ls hi veu el llautó.

Parlem clar senyora Pineda, ja no sap per on ensortir-se’n, la situació se li va anar de les mans ja fa molt temps. No es preocupi, nosaltres tenim la solució per arreglar el problema, els nostres fills han de poder crèixer, estudiar i viure dignament en el nostre poble, i no fora!.
Li recomanen una altra reunió amb el representant dels immigrants, aquell dels últims aldarulls, sí dona sí, aquell que tenia un munt de detencions, compte, vigili la seva bossa mentrestant...

El llop ja ha arribat, el va conèixer vostè la nit de les eleccions. 
¡PRIMER ELS DE CASA!

__________

En abril de este año 2011, la señora Iolanda Pineda (PSC) cuando todavía era la Alcaldesa de Salt, donde actualmente ha perdido 3 regidores y ha pasado a la oposición, propuso, cuando veía las orejas al lobo, un plan en el cual los municipios de los alrededores acojan en sus escuelas a parte de los alumnos extranjeros de Salt, parece que la excusa era que tenía miedo en que nuestro municipio se convierta “en un gueto”. Cómo si no lo fuera ya!

Estamos seguros que la señora Iolanda Pineda, no puede pensar que el hecho que en todas las escuelas de nuestro pueblo los inmigrantes ocupen más del 50% e incluso algunas el 75% de las plazas, sea ningún problema ¡Y tanto que NO! Por eso, le recordamos las declaraciones de la comunidad educativa que afirma que este “overbooking” no afecta al rendimiento escolar. ¡Y un cordero negro!
Cerca de 50 familias de Salt llevan a sus hijos a escuelas de municipios cercanos por falta de plazas, ya que
estas están reservadas para los inmigrantes.¡Vaya! Será por eso o será porque ya no aguantan más y esta es una excusa políticamente más correcta?

La reacción de los pueblos cercanos como, Vilablareix, Santa Bàrbara, Fornells e incluso Girona fue clara, se oponen de todas todas, alegando que el problema es de Salt. Perdón, han dicho problema? Vaya, otros a quien también se les ve el plumero...

Hablemos claro señora Pineda, ya no sabe por donde salirse, la situación se le fue de las manos ya hace mucho tiempo. No se preocupe, nosotros tenems la solución para arreglar el problema, nuestros hijos tienen que poder crecer, estudiar y vivir dignamente en nuestro pueblo, y no fuera!.
Le recomendamos otra reunión con el representante de los inmigrantes, aquel de los últimos disturbios, sí mujer sí, aquel que tenía un montón de detenciones, cuidado, vigile su bolsa mientras tanto...

El lobo ya ha llegado, lo conoció usted la noche de las elecciones.
¡PRIMERO LOS DE CASA!

3 comentarios:

Pere dijo...

Aquesta dona ha enfonsat el nostre poble i tinc l'esperança que PxC proposi les seves idees i les seves propostes i les acceptin!!

soc de Salt i us vaig votar, necessitem un canvi.

Aitor dijo...

Estoy en las listas de PxC Salt. Y seremos la voz del pueblo vuestos problemas tambien seran los nuestros. Y gracias a casi 1200 votantes por haber confiado en nosotros.

Jordi C. dijo...

Tot i així hi ha una cosa que em preocupa: En una ciutat / poble com Salt després de llegir la quantitat de notícies dels problemes que heu tingut... sembla que la gent de Salt (en general) ha sigut massa benèvols amb la resta de partits polítics, personalment m'esperava resultats molt millors per PxC i l'únic que han rebut es el "vot emprenyat". Em fa pensar que es per "l'efecte por" que han tingut sobre PxC, com a partit "ultra-dretà", feixista i anticatalà.

Per aquest motiu voldria aconsellar treballar per treure aquesta etiqueta de PxC, si ho aconseguim estic segur que obtendríem més vots, i no nomès a Salt, sino a la resta de Catalunya (i Espanya). Com? Aquesta es la pregunta clau! Us animo a debatre aquest tema, inclòs denunciar a partits polítics, premsa, etc. que ens posa en l'ull de l'huracà.

Però clar... això es una opinió personal...

Salutacions,

Jordi (simpatitzant PxC Rubí)